WV-Olympia
Image default
Eten en drinken

Griekse wijnproeverij in restaurant Hoeven

Heeft u zin in een avond vol heerlijk eten en goede wijn in een restaurant in Hoeven? Komt u dan naar Mythos voor een speciale wijnproeverij. In het prachtig ingerichte restaurant geniet u volop van smaakvolle gerechten uit Griekenland met bijpassende wijnen. Bij elke gang kiest u een gerecht en krijgt u dit geserveerd met een wijn die het helemaal afmaakt. Het beste uit de Griekse traditie, zowel op uw bord als in uw glas. Leuk om eens te doen met collega’s, vrienden of tijdens een bijzonder afspraakje.

Ontdek heerlijke Griekse wijnen

Niet iedereen is bekend met Griekse wijnen. Dit terwijl onder de felle zon in Griekenland juist van die mooie druiven groeien en de Grieken al eeuwen bekend zijn met het maken van wijn. Het restaurant te Hoeven is vernoemd naar de Griekse mythologie, vol prachtige en indrukwekkende verhalen over goden, helden en mythische wezens. In veel van deze verhalen komt wijn terug, aangezien de Grieken van oudsher graag genieten van deze drank. Wist u dat de oude Grieken zelfs een god van de wijn hadden? Dionysos was de god van onder andere wijn en feestelijkheid. Hij is te herkennen aan bijvoorbeeld zijn krans, drinkbeker en de druiven of staf die hij vaak bij zich draagt.

De lekkerste wijnen bij vlees of vis

Griekse gerechten komen nog meer tot leven met een goed glas wijn erbij. Bij de wijnproeverij in het restaurant te Hoeven kiest u uit het vlees- of vismenu, beide met voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht. U kunt binnen het menu kiezen uit verschillende opties. De gangen passen op beide menu’s perfect bij elkaar, evenals bij de wijnen die u te proeven krijgt. Wie weet ontdekt u wel uw nieuwe favoriete wijn in dit Griekse restaurant in Hoeven. Ook als u niet voor een wijnproeverij gaat, kunt u bij Mythos genieten van een heerlijk rood of wit wijntje bij het eten.