WV-Olympia
Image default
Mode en Kleding

Tandarts kleding en zorg tunieken direct leverbaar

Goede werkkleding voor tandartsen

Heeft u een tandartspraktijk of een lab en zoekt u een partner die u kan ontzorgen op het gebied van hygiënisch kleding en accessoires? Dan is Workwear24 dé partner voor u! Wij verkopen al jaren lang voor praktijken, klinieken en zorginstellingen speciale kledingpakketten die uitermate geschikt zijn voor het specifieke werk én voldoen aan wet- en regelgeving ten aanzien van hygiëne. Via onze webshop besteld u eenvoudig uw gewenste kledingstukken.

Eenvoudig te bestellen kledingpakket voor tandartsen

We hebben het voor tandartsen en andere professionals in de zorg extra gemakkelijk gemaakt door op onze webshop een heel categorie te wijden aan speciale kledingstukken. Zo vindt u direct het juiste product voor uw kliniek of praktijk. Goed om te weten dat alles wat we online aanbieden ook daadwerkelijk leverbaar is. Dit voorkomt natuurlijk teleurstelling op moment dat u iets met spoed nodig heeft.

Ons tandarts kleding aanbod varieert enorm. Dat komt omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe kledingstukken die een meerwaarde bieden voor de professional. We hanteren altijd hoge kwaliteitseisen voor draagcomfort, duurzaamheid en wasbaarheid. Werkkleding kopen bij Workwea24 is daarom altijd een garantie op succes!

Prachtige zorgtunieken voor dames

Dat we niet alleen kijken naar functionele kleding, maar ook hoe het oogt bewijsen onze prachtige zorgtuniekjes wel. Deze zorgjasjes zijn helemaal afgestemd aan de zorgverlener van nu. De tuniekjes hebben we in vele soorten en maten, maar vooral ook in heel veel trendy kleuren. We hebben aan alles gedacht bij het samenstellen van ons aanbod zorg tunieken. Zo zijn ze allemaal:

  • Gemaakt van een duurzame combinatie van polyester en katoen
  • Lang genoeg met keuze tussen lang en extra lang
  • Voorzien van drukknoopsluiting en handige opbertzakken
  • Te bestellen in vele kleurencombinaties en met opvallende kraag
  • Leverbaar vanaf 1 stuk

Beroepskleding voor artsen, tandartsen en OK-personeel

Voor andere professionals zoals tandarts, huisartsen, artsen werkzaam in ziekenhuizen en OK-personeel bieden we een uitstekend aanbod in labjassen, OK kleding, OK broeken en doktersjassen. Workwea24 verkoopt al geruime tijd lange werkjassen en labjassen tegen een zeer scherp tarief. Steeds meer praktijken en instellingen bestellen naar volle tevredenheid onze labjassen, die we overigens snel en direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel direct online in onze webshop met gratis verzending en leverbaar in elk denkbare maat.

Chirurgische OK kleding voor heren en dames

Voor OK-kleding gelden speciale normen en regels. Dat komt omdat OK-kleding steriel en uitstekend wasbaar moeten zijn voor perfecte reiniging. Tijdens een operatie in de OK is het verplicht dat alles en iedereen steriel is, om bacteriële infecties te voorkomen tijdens een operatie. De OK hesjes en broeken van Workwear24 voldoen aan de EN13795-3 norm om infecties te voorkomen. De stof bestaat uit 99% polyester filament en 1% carbon en ze zijn leverbaar in de kleuren marineblauw en groen. We hebben maten leverbaar voor zowel dames als heren en bestellen is al mogelijk vanaf 1 stuk.

Werkoveralls voor volledige bescherming

Zoekt u wellicht een bescherming voor het gehele lichaam, maar dan op een andere wijze? Denk aan bescherming tegen vloeistoffen, verf, hitte of andere gevaarlijk materiaal? Bekijk dan onze collectie werkoveralls tegen topprijzen. We verkopen clenaing overalls, tuin overals, spuit- en schilder overalls en regenoveralls in vele kleuren en in alle denkbare maten.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/

Gerelateerde artikelen

Help mijn bh’s zijn te groot

Het kiezen van de juiste regenlaarzen

Een tas in de sale, net zo mooi voor minder geld