WV-Olympia
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat kun je bereiken met linkbuilding?

Wat kun je bereiken met linkbuilding?

Linkbuilding is een marketingtechniek die je kunt gebruiken voor een hogere positie in Google, Yahoo en andere zoekmachines. Echter moet je hier wel veel verstand van hebben, want er zijn veel schadelijke links. Deze spamachtige links kunnen al je werk van de afgelopen jaren in een keer te niet doen. Dit is dan ook de reden dat bedrijven dit vaak uitbesteden aan marketeers. Met Goedkope linkbuilding kun je al een heel eind komen. Het is namelijk de bedoeling dat je dit op vaste tijdstippen doet. Hoe natuurlijker het profiel van een website stijgt, des te beter de resultaten in Google worden.

Wat zijn de voordelen van linkbuilding?

Linkbuilding telt voor ongeveer 50% mee en is dus een van de belangrijkste SEO technieken. Dit zijn technieken om langdurig meer klanten te vinden. De organische resultaten staan altijd op de eerste pagina’s van een zoekmachine. In Nederland wordt 94% van de bedrijven en organisaties gevonden via Google. Daarnaast verbeter je ook de rankbrain hiermee die gebruikt wordt voor de wat ingewikkeldere zoekopdrachten. Dit zijn juist de zoekopdrachten waarmee je als nieuwkomer gevonden kunt worden en een reputatie mee kunt gaan opbouwen. Linkbuilding zorgt ervoor dat je aangemerkt wordt als betrouwbaar bedrijf of als iemand die waarde toevoegt aan het internet. Hierdoor zal de bezoekersstroom in enkele maanden flink op stoom gaan komen.

SEO marketing voor bedrijven en ondernemers

De Kosten SEO marketing worden door een betrouwbaar bedrijf altijd gespecificeerd. Je ziet dus precies wat je moet betalen, maar ook wat je ervoor terug krijgt. Deze prijzen kun je dan weer vergelijken. Wij raden namelijk altijd aan om meerdere offertes op te vragen. Zo kun je niet alleen zien wie de kennis heeft, maar ook wie de beste prijs heeft. Je hoeft jezelf ook niet te schamen om te vragen waarom een bedrijf duurder of juist goedkoper is. Vaak heeft dit te maken met de reputatie of de vaste lasten die een bedrijf heeft. Grote bedrijven hebben een heel team klaar zitten ook als er geen werk is. In de rustige periode moeten deze mensen ook doorbetaald worden en daardoor kunnen ze net wat duurder zijn. En zo zijn er nog tal van factoren meer op te noemen die invloed hebben op de prijs.

 

Gerelateerde artikelen

Je eigen uitzendbureau beginnen? Staffing Direct

Bel 1840 voor iedere klantenservice

Letselschade advies in Hengelo en Almelo