WV-Olympia
Image default
Vakantie

Zorgeloos investeren in vastgoed doet u op deze manier

Heeft u er ooit aan gedacht om te investeren in vastgoed? Wilt u investeren in een vakantiewoning in Spanje of in ons eigen land? Dan bent u bij Center Parcs Vastgoed – het bedrijf dat wereldwijd bekend staat om schitterende vakantieparken – aan het juiste adres. Waarom? Hier heeft u keuze uit woningen in binnen- en buitenland, is het veilig en eenvoudig én profiteert u van diverse voordelen. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Profiteer van diverse voordelen

Bij Center Parcs Vastgoed weten ze als geen ander dat u zonder zorgen wilt investeren in bijvoorbeeld een vakantiewoning in Spanje. Daarom staan de ervaren experten u het gehele proces bij. Dat betekent dat u bij de aankoop contact met hen heeft, maar ook als uw vakantiewoning onderhoud nodig heeft. Daarnaast heeft u een huurcontract van ongeveer 15 jaar. Zo geniet u gedurende deze jaren van een vaste huurinkomst en ontvangt u ieder kwartaal inkomsten van uw woning, ongeacht de bezettingsgraad. Bovendien komen er na aankoop geen extra kosten meer bij voor onderhoud, water, elektra, schade en verzekeringen. Dit biedt u veel zekerheid en op die manier kunt u zorgeloos investeren in een vakantiewoning.

Investeren in een vakantiewoning in binnen- en buitenland

Bij Center Parcs Vastgoed heeft u keuze uit vakantiewoningen op tientallen locaties in binnen- en buitenland. Wilt u dus investeren in een vakantiewoning in het prachtige Spanje? Heeft u een voorkeur voor een woning in Duitsland? Of gaat u het liefst voor een vakantiehuis in Frankrijk? Het is allemaal mogelijk. De keuze uit verschillende woningen in combinatie met de diverse voordelen die deze specialist u te bieden heeft, is er dus geen beter bedrijf dan Center Parcs Vastgoed. Neem gerust eens contact op met deze vakmensen om meer informatie in te winnen over het investeren in een vakantiewoning in Spanje of ander vastgoed.