WV-Olympia
Image default
Bedrijven

Buitenspeelgoed voor lekker weer

Het begint steeds lekkerder weer te worden, dus het wordt tijd om het beste buitenspeelgoed voor dit jaar te bespreken. In dit artikelen behandelen we zes aanraders.

 

Kinderbadje

Velen van ons kunnen waarschijnlijk terugkijken op onze jeugd met goede herinneringen aan rondspattend water in een plastic zwembad in de zomer. Mijn schoonmoeder heeft me de kunst geleerd om het water te verwarmden door een zwart stuk plastic (een grote vuilniszak) over het zwembad in de zon te leggen voor wat zonnewarmte.

 

Opblaasbaar rolwiel

Kinderen van alle leeftijden giechelen zich een weg door de tuin op dit verrassend robuuste gigantische opblaasbare wiel. Als u geen tuin heeft, neemt u deze gewoon mee naar het plaatselijke park, maar wees gewaarschuwd dat iedereen die u tegenkomt waarschijnlijk een poging wilt doen.

 

Lakeland waterkanon

Monteer dit leuke waterkanon op zijn statief, bevestig het aan je tuinslang en geniet van serieuze watergevechten waarbij waterstraten tot dertig meter schieten. Geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder, het enige nadeel kan uw verhoogde waterrekening zijn.

 

Little Tikes Cozy Coupe

De klassieke Cosy Coupe – nu al meer dan dertig jaar in productie – is zonder twijfel het beste buitenspeelgoed ooit uitgevonden voor jonge kinderen. Er zijn veel variaties – waaronder een politieauto en een auto met aanhangwagen – maar ze zijn allemaal even stevig en kunnen jaren mee.

 

Plum Bonobo houten speeltoestel

Een houten speeltoestel van Plum is opmerkelijk sterk en stevig, blijven jarenlang bestaan, zo niet tientallen jaren. Dit is misschien zwaar voor je portemonnee, maar je krijgt schommels, glijbaan en klimtoren in één. Alles wat kleintjes nodig hebben voor tuinplezier.

 

Zandbak hout

Een zandbak hout is ook een van de beste soorten buitenspeelgoed die er bestaat. Het concept van een houten bak gevuld met zand is zo simpel, maar dat zorgt er juist voor dat niets de creativiteit van uw kind in de weg staat.