WV-Olympia
Image default
Bedrijven

Snel en zorgeloos je woning verkopen aan een vastgoedmakelaar

Snel en zorgeloos huis verkopen

Wilt u snel uw huis verkopen zonder vast te zitten aan een lang verkooptraject? Wij zijn de makelaar die zelf woningen aankoopt om op deze manier altijd te beschikken over voldoende aanbod voor onze beleggers. Zo bent u verzekend van een direct en snelle verkoop van uw woning. Door uw woning aan te melden via onze website kunt u gratis een vrijblijvend bod ontvangen.

 

Waarom snel verkopen

Een regulier verkoopproces van een woning kan enige tijd duren. Ook moet er voordat de woning te koop aangeboden kan worden nog het een en ander aan de woning gedaan worden. Zo moet de woning volledig schoongemaakt worden, opgeruimd worden en moet achterstallig onderhoud opgelost worden. Wanneer de woning uiteindelijk te koop staat kan het nog een tijd duren voordat er potentiële kopers langskomen om de woning te bezichtigen en uiteindelijk iemand een bod uit gaat brengen op de woning. Al met al zit er aan het verkopen van je woning een langdurig verkooptraject vast. 

Wanneer u uw woning verkoopt aan een vastgoedmakelaar als ons bent u verzekerd van een snelle en directe verkoop. Bij ons bent u er zeker van dat uw woning verkocht is en ontvangt u een bod  zonder voorbehoud van financiering. Ook kunt u in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden. Tevens hoeft u geen makelaarskosten te betalen waardoor u ook nog eens duizenden euro’s bespaart. 

 

Hoe gaan wij te werk

Wanneer u uw woning bij ons heeft aangemeld, komen wij bij u langs voor een waardebepaling. Hierna ontvangt u binnen 24 uur een marktconform bod op uw woning. Bij overeenstemmiing wordt de koopovereenkomst opgesteld en een overdrachtsdatum bepaald. De overdracht vindt plaats bij de notaris. Zorg dat u de sleutels van de woning bij u heeft en eventuele contracten met betrekking tot de woning heeft opgezegd. U ontvangt het bedrag de volgende dag vanaf de rekening van de notaris op uw eigen rekening.

 

 

 

http://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/