WV-Olympia
Image default
Vakantie

Een bedrijfsuitje met overnachting

Heeft u geen inspiratie meer voor een bedrijfsuitje met overnachting? Bent u al te vaak dezelfde activiteiten gaan doen? De Westernboerderij biedt bij uitstek een fantastische kans om gezelligheid en samenwerking te combineren. De Westernhoeve heeft een rijk aanbod aan mogelijke activiteiten, maar heeft voor bedrijven een specifiek aantal activiteiten samengesteld ten behoeve van het grotere goed, oftewel: bindingsdagen. Een dag waarbij veel inspanning en inzet van eenieder wordt gevraagd, maar waar ook veel plezier wordt gemaakt en er veel wordt gelachen.

Een bijzondere groepsaccommodatie

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie vanwege haar serene ligging. Het bevindt zich midden op de Veluwe waardoor er geen ruimte is voor afleidingen. Het grote stuk land dat zich bij de boerderij schaart biedt vele mogelijkheden, waaronder voor paintball en quad rijden, maar ook bij dagen met slechter weer kan de Westernboerderij een uitkomst bieden. Er is een binnen accommodatie aanwezig, waardoor veel activiteiten zowel binnen als buiten kunnen worden gedaan. De unieke combinatie van deze flexibiliteit en de stijl van het Wilde Westen, zowel in de aankleding als in de activiteiten, maken dat de Westernboerderij een bijzondere groepsaccommodatie is.

Het hele jaar door beschikbaar voor bindingsdagen

Door de verschillende ruimtes voor de activiteiten is deze bijzondere groepsaccommodatie het hele jaar door beschikbaar voor bindingsdagen. De activiteiten worden aangepast aan het weer. Op deze dag worden activiteiten georganiseerd die de behendigheid en samenwerking van de werknemers test. De aanvullende optie die geboden wordt is een overnachting in een tipi. Een bedrijfsuitje met overnachting geheel in stijl van het Wilde Westen is een onvergetelijke ervaring. Laat uw medewerkers bijkomen bij het kampvuur onder een sterrenhemel, zodat iedereen de volgende dag fris en fruitig weer naar huis kan. Er zijn genoeg manieren om een bedrijfsuitje te organiseren, maar een bedrijfsuitje met overnachting zal bij uitstek de beste ervaring zijn die uw werknemer ooit heeft gehad.