WV-Olympia
Image default
Woning en Tuin

Een schutting laten plaatsen door Groenservice de Moeren

Een schutting plaatsen? Er zijn waarschijnlijk meer voordelen en mogelijkheden dan u denkt. Zo vormt een schutting niet alleen een mooie toevoeging aan uw tuin en kan het volledig naar uw eigen stijl worden aangepast. Een schutting zorgt tevens voor erfscheiding en privacy, zodat mensen niet direct uw tuin in kunnen kijken. Bovendien bent u grotendeels beschermt tegen wind en geluid en voorkomt het dat ongenodigde gasten uw tuin in wandelen. Een schutting heeft dus diverse voordelen en is het overwegen meer dan waard. Groenservice de Moeren helpt u graag in het ontwikkelen van een schutting die bij uw tuin past.

Van hardhout tot hout en beton of een natuurlijke afscheiding

Er zijn namelijk diverse mogelijkheden op het gebied van een schutting plaatsen. Zo is er de hardhouten afscheiding, die veel mensen welbekend is. Dit hoeft echter niet de standaard variant te zijn die men vaak voor ogen heeft en kan, door diverse ontwerpen, in een heel eigen en uniek type resulteren. Voor de overwegend groene tuinen is een natuurlijke schutting een optie. Deze afscheiding vormt een mooi geheel met de rest van de tuin en is een minder harde scheiding met de buitenwereld. Ten slotte is een combinatie mogelijk die zowel natuurlijk als stoer is: een hout beton afscheiding. Voor tuinen die een echte eye catcher aankunnen.

De specialiteiten van deze expert

Groenservice de Moeren ondersteunt graag in een schutting plaatsen. Dit hoveniersbedrijf uit Breda levert dienstverlening op maat en doet dit met een groen hart en de grootste zorg. Uw wensen staan centraal en worden meegenomen in het ontwikkelen van de mooiste schutting voor uw tuin. Daarnaast is Groenservice specialist in tuinaanleg en –onderhoud, tuinadvies en –ontwerp. Voor een schutting plaatsen bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres en wordt dit met het grootste plezier gedaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn diverse voorbeelden te zijn. Maak een afspraak of bel voor advies.

https://groenservicedemoeren.nl