WV-Olympia
Image default
Bedrijven

Een kantoorruimte huren in Duiven

Kantoorruimte te huur in Duiven

Wanneer je op zoek bent naar geschikte kantoorruimte in Duiven dan mag je het kantoorverzamelgebouw van Franklin Business Center zeker niet vergeten een bezoekje te brengen. Naast de centrale ligging in het hartje van Duiven is het treinstation op nog geen 5 minuten wandelen. Maar ook met de auto is het kantoor goed te breiken vanaf de A12 afslag Duiven. Bovendien is er rondom het gebouw ruime parkeerruimte aanwezig waardoor uw klanten altijd eenvoudig op bezoek kunnen komen. Het jantoorgebouw van Franklin Business Center in Duiven is verder van alle gemakken voorzien. Naast een ruime entree met een moderne zitgelegenheid is ieder bedrijf afzonderlijk via de intercom te bereiken. Het kantoorgebouw is goed beveiligd en kan niet zomaar worden betreden. 

Uitstekende faciliteiten voor de huurders

Wanneer je in Franklin Business Center als huurder een kantoorunit tot je beschikking hebt geniet je direct van alle luxe die bij het pand aanwezig is. Zo wordt iedere dag netjes de post in de postvakken gedaan en is er 3x per week een volledige schoonmaak van het pand en de individuele kantoorplekken. Je hoeft dus nooit je prullebak of vloer te stofzuigen. Maar ook een ruime vergaderruimte is voor menig ondernemer een belangrijke plek. Deze vergaderruimte ligt direct aan de ruime keuken waar alle faciliteiten waaronder een vaatwasser aanwezig zijn. Verder is het pand voorzien van een klimaatbeheersingsysteem waardoor het zowel in de winter als in de zomer aangenaam is.

Samenwerken met de mede huurders

Omdat Franklin Business Center in Duiven kan worden gezien als een professionele kantooromgeving zijn hier ook alleen slimme ondernemers aanwezig en is er onderling veel contact. Leuk als je voor elkaar wat kunt betekenen en of zelfs kunt samenwerken. Dit gebeurt regelmatig en de onderlinge sfeer is hier prima. Kortom een plek waar je kunt groeien met je bedrijf en waar je zeker leuke collega bedrijven zult ontmoeten.