WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies voor gemak door een Brompton vouwfiets te kopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een Brompton vouwfiets te kopen. En dat is helemaal niet zo vreemd. U fietst er bijvoorbeeld snel mee naar het station, waar u de fiets vervolgens inklapt en mee de trein inneemt. Bent u aangekomen op de plek van bestemming? U klapt uw vouwfiets vliegensvlug weer uit en u fietst bijvoorbeeld naar uw werk. Waar u dit model kunt kopen? Natuurlijk bij ZwaanBikes. Kom binnenkort eens een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van deze fietsenwinkel en krijg direct deskundig advies van vakkundige medewerkers. Bent u klaar om te genieten van het gemak en comfort dat een Brompton vouwfiets u biedt?

Een Brompton vouwfiets kopen die u binnen 10 tot 20 seconden uitklapt

Binnen 10 tot 20 seconden een vouwfiets uitklappen? Dat kan! Dit is slechts een van de voordelen waarvan u profiteert als u een Brompton vouwfiets gaat kopen. Het ontwerp van deze fiets staat meer dan 35 jaar voor innovatie en verbetering. En dat merkt u! Ieder model wordt met de hand gemaakt. Het frame van de fiets is verzinkt en bevat een laklaag waardoor het frame niet gaat roesten. Ook heeft u de keuze uit verschillende opties. Denk hierbij aan een bagagedrager, spatborden en verschillende stuurcombinaties. Oftewel, alles om uw fiets geheel naar wens zelf samen te stellen.

Een Brompton vouwfiets en verschillende losse onderdelen kopen

Wist u dat u bij ZwaanBikes ook terechtkunt voor een breed scala aan losse onderdelen? Van tassen tot aan originele onderdelen en van spelden tot aan houten spatborden. Door deze onderdelen en meer voor uw Brompton vouwfiets te kopen bent u verzekerd van een model dat volledig aan uw wensen voldoet. Zowel nieuwe als gebruikte fietsen behoren tot het veelzijdige assortiment, zodat er voor ieder wat wils is. Lijkt u dit wel wat? Breng gerust eens een bezoek aan de winkel en laat u informeren over alle mogelijkheden. Kiest u voor een nieuwe of gebruikte fiets?