WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Door een caravan of camperbus te kopen heeft u een heerlijke vakantie

Wilt u een vakantie met ultieme vrijheid beleven? Dan is het kopen van een caravan of camperbus een goed idee. Met een eigen caravan of camperbus heeft u als het ware een eigen huis op wielen waarmee u overal naartoe kunt rijden. U beschikt te allen tijde over uw eigen bed, keuken en badkamer. Dat klinkt goed, nietwaar? Indien u interesse heeft om een caravan of camperbus te kopen, bent u bij Campolife in Heinenoord, Zuid-Holland, op de juiste plek. Hier vindt u een ruim aanbod in tweedehands caravans en camperbussen, maar ook nieuwe modellen en voortenten. Dit bedrijf heeft ruim 50 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van (tweedehands) caravans en camperbussen. Met een oppervlakte van ruim 8000 m² staan er een hoop verschillende modellen. Zo vindt u altijd een caravan of camperbus die aansluit op uw wensen.

Gaat u voor een (tweedehands) caravan of camperbus?

Of u nu voor een tweedehands of een nieuw model gaat: Campolife garandeert u uitstekende kwaliteit. Zo leveren zij iedere tweedehands caravan waar mogelijk en indien gewenst met BOVAG-garantie. Vertoont uw caravan een defect tijdens de reis? Dan bent u met deze garantie verzekerd van reparatie. Zowel de caravans als de camperbussen koopt u hier in verschillende prijs-, gewichts- en leeftijdsklassen. U kunt hier bijvoorbeeld een camperbus kopen van merken als Knaus, McLouis, Tec en Laika. Deze camperbussen verschillen in prijs, leeftijd en gewicht, maar hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal van topkwaliteit.

Op weg naar vrijheid in uw nieuwe of tweedehands caravan of camperbus

Door een nieuwe of tweedehands caravan of camperbus te kopen geniet u, als u dat wilt, 365 dagen per jaar van vrijheid. Of u nu regelmatig dagjes weg gaat, ieder weekend op pad bent of in de vakantie geniet van een aantal weken rust: een caravan of camperbus van Campolife is uw ideale vervoersmiddel! Bezoek de showroom in Heinenoord, Zuid-Holland, en ontdek het ruime aanbod. Daar staan ook de vriendelijke en deskundige medewerkers klaar om u van passend advies te voorzien.