WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet van uw eigen vaarvakantie en profiteer van jachtverhuur van deze specialist

Vindt u het heerlijk om op het water te vertoeven en houdt u ervan om een dagje te varen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om een boot te huren, echter zijn er ook bijzondere mogelijkheden. Zo kunt u bij sommige bedrijven zelfs een luxe jacht besturen. Hiervoor gaat u bijvoorbeeld naar Delos Yachtcharter. Zij zijn een specialist in jachtverhuur. U heeft u de keuze uit verschillende motorjachten die u op kunt halen bij deze verhuurder. Vervolgens kunt u een heerlijke weekend, midweek of zelfs volledige week varen op uw eigen jacht. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht? Ontdek de mooiste plekjes op het water en meer aan bij gezellige, pittoreske dorpjes aan de IJssel. Door uw eigen jacht te huren, beleeft u plezier met het hele gezin!

Jachten met alles erop en eraan

De jachten die u kunt huren bij deze specialist in jachtverhuur, beschikken over alles wat u maar nodig heeft voor uw vaaruitje. Ieder jacht is van alle gemakken voorzien, u hoeft hier dus zelf niets meer voor te regelen. U vindt in het jacht namelijk een volledige keukeninventaris, zodat u lekker kunt koken op het water. Ook zijn de jachten voorzien van een sterke motor waarmee u lekker over het water vaart. U hoeft alleen nog maar aan beddengoed te denken voor uw overnachting, verder heeft u alles wat u maar nodig heeft tijdens uw verblijf op het jacht. U heeft verder de keuze uit verschillende jachten, zoals:

  • Marmeralk
  • Rietgans
  • Mantelmeeuw
  • IJsvogel

Reserveer een jacht voor u en uw gezelschap

Ziet u uzelf al varen op een prachtig motorjacht? Reserveer dan direct een van de jachten van Delos Yachtcharter. Het jachtverhuur van dit bedrijf biedt u de mogelijkheid om een onvergetelijke vaarvakantie te boeken. Zorg er wel voor dat u tijdig een jacht reserveert voor de door u gewenste periode, zodat u zeker weet dat het juiste jacht beschikbaar is voor u en uw gezelschap.