WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw munten verzameling verkopen aan de juiste partij

Munten verzamelen is een ontzettend leuke hobby. U ontdekt iedere keer weer nieuwe aanwinsten om uw verzameling mee uit te breiden. Zo verkrijgt deze langzaam maar zeker ook steeds meer waarde. Wellicht bent u echter op het punt aanbeland dat u klaar bent met sparen en graag uw munten verzameling wilt verkopen. In een dergelijke situatie is het raadzaam om een munthandel in de arm te nemen die u uw verzameling kan overnemen. Insulinde Postzegel- en Munthandel is hiervoor geknipt; zij bieden u direct een gratis prijsindicatie!

De beste prijzen voor verzamelaars van zeldzame munten

Insulinde Postzegel- en Munthandel bestaat reeds sinds het jaar 1927. Sindsdien heeft deze winkel een reputatie opgebouwd als ware expert in filatelie en numismatiek. Als betrouwbaar adres voor het kopen en verkopen van munten hebben zij alle kunde in huis die u zoekt! Bij deze munthandel in Den Haag biedt men haar klanten een prachtig assortiment aan postzegels, munten, bankbiljetten, penningen en andere kostbaarheden.

Uw munten verkopen aan deze handelaar

Uiteraard hebben ze bij deze munthandelaar vele munten op voorraad, maar zij zijn altijd op zoek naar uitbreidingen van hun selectie. Daarom nodigen zij u uitom uw munten verzameling te komen verkopen. Zij bekijken graag uw collectie, zowel gouden, platina, zilveren of andersoortige munten. Uiteraard doet het er hierbij niet toe of de munten afkomstig zijn uit Nederland of elders ter wereld. Zij bieden u gratis een vrijblijvende waardebepaling, waar u altijd verzekerd kunt zijn van een eerlijke prijs voor uw collectie. Deze komt altijd tot stand met aandacht voor de actuele marktwaarde.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u uw munten verzameling ook graag verkopen? Insulinde Postzegel- en Munthandel te Den Haag heet u graag welkom! Breng direct een bezoek aan hun winkel en krijg een gedegen taxatie van uw collectie voordat u deze in de verkoop zet. Als u niet in de gelegenheid bent om op locatie langs te gaan, kunnen de experts van dit bedrijf gewoon naar u toe komen! In een dergelijk geval dient u er wel rekening mee te houden dat reiskosten in rekening zullen worden gebracht.

https://www.insulindedenhaag.nl/