WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Professionele musicalles in ‘t Gooi

Woon je in het Gooi of omgeving en wil je graag musicalles volgen? Dan is De Gooische Muziekschool een echte aanrader. Hier krijg je les van specialisten op gebied van zang, dans en acteren. Zo leer je alle kneepjes van het vak en ontwikkel je jouw talenten optimaal. Uiteraard staat plezier centraal en word je ingedeeld in een groep met leeftijdsgenoten. Samen krijgen jullie les van getalenteerde en enthousiaste docenten die het beste in jullie naar boven halen. Jullie harde werk wordt beloond met een uitvoering in een echt theater. De Gooische Muziekschool heeft namelijk een eigen theater, genaamd: Theater Concordia. Hier is alles aanwezig om een prachtig stuk op te voeren voor ouders en andere familieleden. Laat je talent zien en neem het welverdiende applaus in ontvangst. Het wordt sowieso een onvergetelijk mooi moment!

Zangles en muziekles zijn ook mogelijk

Is musicalles niet helemaal jouw ding, maar maak je wel graag muziek? Dan is zangles of muziekles waarschijnlijk meer iets voor jou. Bij De Gooische Muziekschool kun je leren zingen in een koor, of individueel zangles volgen. In dat laatste geval kun je kiezen uit de genres pop, klassiek en musical. Bespeel je liever een muziekinstrument? Ook dat kan! Je kunt kiezen uit veel verschillende instrumenten, waaronder:

  • Harp
  • Piano
  • Gitaar
  • Hoorn
  • Drums
  • Saxofoon

Word lid van een popband met leden van jouw leeftijd

Naast het volgen van musicalles, zangles en muziekles kun je bij De Gooische Muziekschool ook aansluiten bij een popband. Kun jij goed zingen, gitaarspelen of drummen? Of heb je een ander muzikaal talent en wil je graag spelen in een groep? Deze school heeft bands in verschillende leeftijdscategorieën waarbij je kunt aansluiten. Breng jullie talenten samen en leer goed samenspelen. Het resultaat is vast fantastisch! Je maakt vrienden voor het leven en wie weet worden jullie wel heel beroemd. Die kans pak jij toch ook met beide handen aan?

https://www.degooischemuziekschool.nl