WV-Olympia
Bedrijven

Vakantiegadgets

Ga jij binnenkort op vakantie en wil je bepakt zijn met de beste gadgets? Dan moet je dit artikel snel doorlezen. In dit artikel lees je alles over de laatste en beste gadgets die je mee moet nemen op vakantie. Zonder deze gadgets is je vakantie niet compleet. De gadgets komen altijd en overal van pas, je zal geen spijt hebben van deze aankopen.

De achteruitrijcamera Een achteruitrijcamera is een perfecte manier om de camper, de auto of het busje in te parkeren. Op vakantie is het lastig om de auto in te parkeren door de smalle straatjes en kleine parkeerplaatsen. Met behulp van de achteruitrijcamera is dit geen enkel probleem meer. Nog beter is de achteruitrijcamera draadloos die je binnen enkele minuten kan installeren.

Mobiele android-tv Wil je alles meekrijgen van het nieuws uit Nederland of uit het land waar je op vakantie bent maar heb je geen zin om alle mobiele data er doorheen te knallen, dan past deze gadget perfect bij jou. Deze gadget kan je aansluiten op je mobiele telefoon, werkt via twee ontvangers en kan zo signalen opvangen. Je kan 3 Nederlandse zenders ontvangen en de lokale tv is ook te ontvangen via deze te gekke gadget.

Mega USB-stick Tijdens de vakantie maak je de hele dag door foto’s en video’s. Op een gegeven moment zal de SD-kaart op de camera vol staan, en staat ook je hele mobiel vol. Neem daarom een usb stick mee met veel geheugen. Er zijn tegenwoordig al usb sticks met 2 terabyte aan geheugen. Dit is meer dan genoeg om je hele leven vast te leggen.

Bluetooth speaker Wie op vakantie is wil lekker naar muziek kunnen luisteren. Een bluetooth speaker is daarvoor de perfecte oplossing. Zo kan je heerlijk naar muziek luisteren terwijl je aan het zwembad ligt, of kan je met je vrienden in jullie huisje even wat flinke nummertjes knallen.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/