WV-Olympia
Vakantie

Hotel Veluwe aanbieding

Wilt u zo voordelig mogelijk overnachten én tegelijkertijd volledig tot rust komen in een prachtig natuurgebied? Dan bent u op de Veluwe helemaal op uw plek. Verken de Veluwe op uw eigen gemak. Zo zijn er kilometerslange wandel- en fietsroutes door de veelzijdige natuur die beschikbaar zijn voor bezoekers van de Veluwe. Tot rust komen doet u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Dit Van der Valk hotel is ideaal gelegen en grenst direct aan de Veluwe. Bovendien kunt u hier gebruikmaken van verschillende faciliteiten, zoals de beauty- en wellness-ruimte. En goed nieuws indien u op zoek bent naar een hotel op de Veluwe met aanbieding. Bij Van der Valk- De Cantharel geniet u het hele jaar door van last minute kortingen of 3=2 deals. Kijk op onze website; er is genoeg te beleven op de Veluwe.

Genieten op de Veluwe

Elk seizoen kunt u weer genieten van het diverse landschap op de Veluwe. Bent u een dierenliefhebber? Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel kunt u gemakkelijk uw hond of paard meenemen. Samen met uw viervoeter kunt u urenlang wandelen over de Veluwe. In verschillende gebieden op de Veluwe mag uw hond los rondrennen. Zo kunt u samen met uw viervoeter samen de mooiste plekken ontdekken en optimaal genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor honden en paarden heeft Hotel Apeldoorn – de Cantharel diverse arrangementen samengesteld. Wilt u het arrangement aanpassen? Geen probleem, u kunt uw verblijf uitbreiden met allerlei leuke activiteiten op de Veluwe. Bij ’t Buitenhuisje naast het hotel krijgt u informatie speciaal over de omgeving. Vraag gerust bij binnenkomst naar de mogelijkheden.

Hotel op de Veluwe, paard of hond welkom!

Wie wil er nou niet overnachten met een aanbieding? Hotel Apeldoorn – de Cantharel biedt diverse deals en arrangementen aan. Met een arrangement profiteert u van een totaalprijs met overnachting, ontbijt en diner. Kiest u voor een last-minute hotel Veluwe aanbieding of een van de deals? Dan profiteert u van een extra voordelig verblijf. Wanneer u de achtertuin van het hotel bezoekt, heeft u kans om wild te spotten! Daarnaast kunt u sportief de Veluwe op per fiets, paard of wandelend. Liever een minder sportieve dag? Dan kunt u bijvoorbeeld op zaterdag per koets rond gereden worden over de Veluwe. Bent u benieuwd naar alle aanbiedingen en arrangementen van Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Kijk dan voor meer informatie op onze site.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/