WV-Olympia
Zorg

Goede zorg, dichtbij huis? Salland Zorgverzekeringen!

Salland Zorgverzekeringen biedt u een goede basisverzekering. Daarnaast sluit u bij ons aantrekkelijke aanvullende verzekeringen af. Op onze website wordt helder aan u uitgelegd welke aanvullingen wij hanteren. Steeds staat de premie erbij vermeld, zodat u in een oogopslag kunt zien wat de kosten zijn. Wel zo helder en fijn.

Preventie, zeer belangrijk

Naast het aanbieden van een goede verzekering, hechten wij bij Salland Zorgverzekeringen ook aan een goede preventie. In 2013 is het bevolkingsonderzoek darmkanker gestart. Voor ons is dat een goede reden om u voor te lichten over mogelijke darmkanker symptomen. Mochten dergelijke symptomen zich onverhoopt bij u voordoen, dan biedt deze informatie u de mogelijkheid om de ziekte in een vroegtijdig stadium te onderkennen. Behandeling is dan vaak nog goed mogelijk en ook veel minder ingrijpend.

Collectiviteitskorting via het werk of vereniging

Bij Salland Zorgverzekeringen zoeken wij doorlopend naar een goed evenwicht tussen een volwaardig verzekeringspakket en een aantrekkelijke premie. Wij verzekeren u graag individueel, maar geven ook kortingen aan het collectief. Dit collectief kan een werkgever zijn of bijvoorbeeld een vereniging. Het betreffende bedrijf of de vereniging maakt vooraf afspraken met Salland zorgverzekeringen, zodat een collectieve regeling kan worden opgetuigd. U krijgt vervolgens de mogelijkheid om via deze collectieve regeling uw zorgverzekering bij ons af te sluiten. Sluit u als werknemer of verenigingslid die collectieve zorgverzekering bij ons af, dan levert dit u via onze collectiviteitskorting zorgverzekering flink wat voordeel op. De korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen is aantrekkelijk, maar daarnaast krijgt u ook korting op veel van onze producten en diensten.

Salland Zorgverzekeringen hecht aan goede service en contact. Kijkt u op onze contactpagina, dan ziet u een breed scala aan mogelijkheden waarlangs u ons kunt bereiken. U vindt hier ook de veelgestelde vragen, het zorgadvies en het klantenvoordeel. Is uw belangstelling gewekt, neem dat direct een kijkje!

https://www.salland.nl/