WV-Olympia
Image default
Onderwijs

Workshops op de basisschool

Workshops basisschool

Leerlingen krijgen op de basisschool les zodat ze klaargestoomd worden voor de middelbare school. Ze leren de vaardigheden die bepaald zijn door de overheid, hierover moeten zij beschikken voor ze het voortgezet onderwijs binnen stappen. Workshops op de basisschool zijn er om de leerlingen een toevoegingen te bieden in hun ontwikkeling en hiermee een extra slag te slaan als het gaat om nieuwe dingen leren. Een voorbeeld van een leuke workshop kan bijvoorbeeld de workshop theater zijn, hier leren de leerlingen voor het eerst hoe het is om op een podium te staan en zichzelf op een andere manier te presenteren. 

Grote Broer is een organisatie die zich inzet om de leukste en beste workshops van het land te geven. Grote Broer werkt door heel het land en geeft workshops op basisscholen. Met jaren aan ervaring en een alsmaar breder wordend aanbod blijft Grote Broer stappen zetten om een verschil te maken op het primair onderwijs. 

Workshop Microbit

Een workshop microbit is een leuk voorbeeld van echt iets nieuws leren. Tijdens deze workshop gaan de leerlingen bezig met het leggen van een verband tussen stroom en geleiding en leren ze de basis van een elektromonteur, klinkt misschien spannend maar dat is het niet. De workshop wordt namelijk altijd gegeven door een zeer ervaren, leuke workshop docent die al jaren actief is in het lesgeven. Onze workshopdocenten zijn een voor een professionals die zich elke keer weer inzetten om de leerlingen te motiveren om iets nieuws te leren. 

 De workshop microbit is een klein onderdeel van het aanbod van Grote Broer, met nog meer dan 50 andere workshops garandeert Grote Broer dat er altijd een workshop is voor een school. Mocht u zoiets hebben van, dit lijkt mij wat! Neem dan vooral een kijkje op onze website via een van de links in deze tekst. 

https://grotebroer.com