WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Een onvergetelijk dagje weg met kinderen

Maak jij plannen voor een dagje weg met de kinderen? Dan zoek je waarschijnlijk een plek die geschikt is voor alle leeftijden. Vogelpark Avifauna heeft alles te bieden voor een dagje weg met het gezin. Je kunt er namelijk allerlei dieren leren kennen, maar ook heerlijk spelen. Een combinatie van leuke en leerzame activiteiten die een dagje weg met kinderen succesvol maken. Ook volwassenen zullen een bezoek aan Vogelpark Avifauna als een bijzondere belevenis ervaren. En de kinderen? Die kunnen zich helemaal uitleven in de gigantische speeltuin.

Verschillende gebieden bezoeken tijdens je dagje weg met kinderen

Vogelpark Avifauna is verdeeld in verschillende gebieden. Daar kun je de dieren in hun eigen leefomgeving ontmoeten. Wandel door het Madegaskar-gebied en waan je in Afrika waar je bijzondere vogels tegenkomt. Hier leven ook de grappige halfaapjes, die graag even bij je komen kijken. Een grappige ervaring tijdens een dagje weg met je kinderen. In de Oosterse tuin zie je exotische vogels en kun je de rode panda’s spotten. En wil je Australische vogels voeren? Ga dan naar de Lori Landing, waar je de Lori’s nectar mag geven. Kun je ze meteen van heel dichtbij bekijken. Nog niet genoeg gezien op je dagje weg met het gezin? Dan zijn er ook nog de flamingo’s in het Cubaanse brakwatermoeras of de vogels en vissen in de Tropenhal.

Prima park voor een dagje weg met het gezin

Tijdens een dagje weg met de kinderen wil je ook af en toe iets eten of drinken. Gelukkig heeft Vogelpark Avifauna verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het park is dagelijks geopend. Je kunt er terecht van 9.00 uur tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en het park heeft prima voorzieningen. Wil je je kaartjes kopen voor je dagje uit met het gezin? Dat kun je snel en eenvoudig online doen. Kijk dan meteen even naar het dagprogramma. Daar zie je alle belangrijke tijdstippen waarop de dieren gevoerd worden of wanneer de vogeldemonstratie begint. Een dagje weg met kinderen is bij Vogelpark Avifauna een onvergetelijke ervaring.