WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Gegarandeerd een sterk zeil op maat

Waar u ook een zeil op maat voor nodig heeft, bij Zeilmakerij Witte in Breda helpen ze u graag. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor verandazeilen, tentzeilen, afdekzeilen en schaduwdoeken. Heeft u ergens anders een zeil voor nodig? Dat is geen probleem, want Zeilmakerij Witte levert altijd maatwerk. U kunt dus altijd een zeil bestellen voor uw specifieke toepassing, en dan maken de experts van Zeilmakerij Witte het precies op maat. Zij gebruiken hier moderne technieken voor, maar ook handwerk is mogelijk. Zo leveren zij altijd zeildoeken van de beste kwaliteit die perfect zijn voor uw doeleinde.

Een prachtig transparant zeil voor uw veranda

Stel u zich voor: u heeft een tuinfeestje gepland en precies wanneer het feest begint, gaat het regenen. Buiten zitten is dan niet fijn en het feest dreigt in het water te vallen. Met een transparant zeil voor uw veranda kunt u dit probleem voorkomen. Dit type zeil heeft ringen, waardoor u het gemakkelijk aan uw veranda kunt bevestigen. Wanneer u het zeil op maat laat maken, houdt het de wind perfect tegen en houdt het warmte vast. Hierdoor is het, ook bij slecht weer, aangenaam om op uw veranda te zitten. Bij Zeilmakerij Witte maken ze graag een transparant zeil voor u, zodat u het hele jaar door comfortabel op uw veranda kunt zitten.

Een zeil op maat gemaakt door professionals

Zeilmakerij Witte bestaat al sinds 1910 en heeft dus veel ervaring met het maken van allerlei soorten zeilen. Zo maakt deze zeilmakerij ook schuifzeilen, spandoeken en zeilen voor vrachtwagens en aanhangwagens. De experts van deze zeilmakerij kunnen ieder type zeil op maat maken en eventueel voorzien van belettering. Zo kunt u bijvoorbeeld ook efficiënt reclame maken voor uw bedrijf. Ook kunt u er terecht voor de reparatie van uw beschadigde zeil. Is het transparante zeil voor uw veranda bijvoorbeeld tijdens een storm beschadigd geraakt? Dan herstellen de specialisten van Zeilmakerij Witte dit snel en vakkundig. Zo kunt u snel weer op uw veranda zitten, óók bij regenachtig weer.