Lippen opvullen op subtiele wijze

Volle lippen worden vaak gezien als mooi en vrouwelijk, maar niet iedereen heeft dit van zichzelf. Gelukkig kunnen volle lippen wel gecreëerd worden, door middel van fillers. De methodes om lippen op een natuurlijk manier op te vullen, worden steeds beter. Bij Van Lennep kliniek wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Deze stof is van nature al in het lichaam aanwezig en onze methode zorgt ervoor dat het lippen opvullen vrijwel pijnloos gebeurd.

Natuurlijk resultaat

Het resultaat van de behandeling is tijdelijk en zal ongeveer een jaar zichtbaar zijn. Dit komt omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die langzaam wordt afgebroken. Het voordeel hiervan is dat het geen negatieve gevolgen heeft voor de gezondheid. Daarbij is het resultaat mooier, omdat de lippen op een subtiele en natuurlijke manier kunnen worden opgevuld. Kunstmatige stoffen die een blijvend resultaat opleveren zijn tegenwoordig verboden.

Van Lennep kliniek Den Haag en Oegstgeest

Van Lennep kliniek is een cosmetische kliniek waar u terecht kunt voor allerlei verschillende behandelingen. Onze vestigingen in Den Haag en Oegstgeest onvangen clienten uit de gehele regio. Van Leiden tot Noordwijk. Van Wassenaar tot Warmond. Wij richten ons naast lippen opvullen onder andere op huidverbetering, rimpel behandelingen en bindweefselmassage. Kortom, alles om uw eigen schoonheid optimaal tot zijn recht te laten komen. We helpen u ook graag om van huidkwaaltjes af te komen die uw dagelijks leven beïnvloeden, zodat u zich weer zelfverzekerd voelt en lekker in uw vel zit.

Rimpelbehandeling

Bij Van Lennep kliniek kunt u terecht voor een rimpelbehandeling om verschillende soorten rimpels aan te pakken. U kunt hierbij denken aan fronsrimpels tussen de wenkbrauwen en kraaienpootjes bij de ogen, maar ook rimpels om de mond heen. We gebruiken verschillende methodes om rimpels aan te pakken. Wanneer u bij ons komt voor een behandeling, gaan we graag eerst met u in overleg zodat u uw wensen en verwachtingen aan kunt geven. We kunnen zo een behandeling bieden die hierop aangepast is.

https://www.vanlennepkliniek.nl/