WV-Olympia
Image default
Beauty en verzorging

Je Tanden Bleken met Strips inmiddels een Goede Oplossing?

Wist je dat je glimlach een van de eerste dingen is die mensen opmerken als ze je ontmoeten? Een stralende, witte lach kan niet alleen je zelfvertrouwen een boost geven, maar ook je sociale en professionele leven verbeteren. Stel je voor dat je elke kamer binnenloopt met de zekerheid dat je glimlach opvalt. Tegenwoordig kun je met de juiste bleekproducten een tandarts resultaat behalen vanuit huis. Hier ontdek je hoe je eenvoudig wittere tanden kunt krijgen en welke whitening strips volgens onze tests echt een klasse apart zijn.

Wat zijn Whitening Strips?

Whitening strips zijn dunne, flexibele strips voorzien van een laagje bleekgel. Deze strips breng je aan op je tanden en laat je een bepaalde tijd zitten zodat de gel zijn werk kan doen. Je tanden bleken met strips werkt door de chemische bindingen tussen de aanslag en het tandglazuur af te breken, waardoor verkleuringen worden verminderd of volledig verwijderd​​​​.

Waarom Kiezen voor Witter Gebit Whitening Strips?

Er zijn veel verschillende soorten whitening strips op de markt, maar niet allemaal zijn even effectief of veilig. Er zijn nieuwe whitening strips van Witter Gebit op de markt die echt werken volgens onze tests. Deze bevatten een zogeheten 3-in-1 whitening formule die je tanden niet alleen witter maakt, maar ook beschermt en versterkt​​​​.

Veiligheid voorop

Veel traditionele whitening producten bevatten waterstofperoxide, wat schadelijk kan zijn voor je tandglazuur en tandvlees. De Witter Gebit whitening strips maken gebruik van een revolutionair ingrediënt genaamd Phthalimidoperoxycapronzuur (PAP). PAP zorgt voor een effectieve whitening zonder de schadelijke bijwerkingen van peroxide. Dit maakt de strips veilig voor dagelijks gebruik zonder risico op overgevoeligheid of schade aan je tanden​​​​.

Remineraliserende Bestanddelen

Naast het veilige blekingrediënt bevat de Witter Gebit formule ook remineraliserende bestanddelen zoals hydroxyapatiet (HAp) en kaliumcitraat. Hydroxyapatiet is een mineraal dat helpt bij het versterken van je tanden en het voorkomen van gaatjes. Kaliumcitraat helpt bij het verminderen van tandgevoeligheid, waardoor het bleekproces comfortabeler wordt​​​​.

Hoe Gebruik je Whitening Strips?

Het gebruik van whitening strips is eenvoudig en kan gemakkelijk thuis worden gedaan. Hier zijn de stappen voor het beste resultaat:

  1. Voorbereiding: Poets je tanden grondig en zorg ervoor dat ze droog zijn voordat je de strips aanbrengt.
  2. Aanbrengen: Haal de strips uit de verpakking en plaats de kortere strip op je ondertanden en de langere strip op je boventanden. Zorg ervoor dat de gelzijde op je tanden ligt en druk de strips zachtjes aan.
  3. Wachttijd: Laat de strips de aanbevolen tijd zitten (meestal 30 minuten). Tijdens deze tijd kun je je dagelijkse activiteiten voortzetten.
  4. Verwijderen: Verwijder de strips en spoel je mond grondig. Poets je tanden opnieuw na het gebruik van de strips voor het beste resultaat.

Herhaal dit proces dagelijks gedurende 7 tot 14 dagen voor een stralend witte lach​​​​.

Gezondheid van je Gebit

De Witter Gebit whitening strips helpen niet alleen bij het witter maken van je tanden, maar dragen ook bij aan de algemene gezondheid van je gebit. De remineraliserende bestanddelen zorgen ervoor dat je tanden sterker worden en minder gevoelig zijn voor gaatjes en andere tandproblemen​​​​.