WV-Olympia
Image default
Beauty en verzorging

Hoe krijg je een goede baard?

Wil je een baard die er goed uitziet? Dan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je baard groeit niet vanzelf, dus je moet ervoor zorgen dat alle groei- en vernieuwingsprocessen in je lichaam op gang komen. Dat betekent voldoende rust nemen, stress beperken, een evenwichtig dieet volgen en genoeg beweging krijgen. Doe je dat allemaal, dan versnelt je baardgroei aanzienlijk!

Baard verzorgen

Verzorging is natuurlijk ook heel belangrijk. Was je baard regelmatig met een milde shampoo, borstel ‘m dagelijks en gebruik een verzorgende baardolie of -balsem. Op die manier voorkom je dat je baard droog en ruw aanvoelt, én ziet hij er gezond uit! Een goede baardverzorging is dus niet alleen voor jou fijn, maar ook voor de mensen om je heen. Je kunt verschillende baard verzorgingsproducten op de website van Barbaric. Neem gerust een kijkje en bestel gemakkelijk online!

Heb je last van een irriterende baard?

Soms kan een baard ook irriterend zijn. Dat kan komen door een te droge of te vettige huid, maar ook door bacteriën of schimmels. Was je baard dan extra goed en gebruik een anti-bacterieel middel. Mocht het niet overgaan, raadpleeg dan altijd even je huisarts. Die weet precies wat je nodig hebt!

Geduld is een schone zaak

Mooie baardgroei kost tijd. Soms duurt het maanden voordat je baard echt lekker zit. Wees geduldig en laat je baard die tijd! Als je ongeduldig bent, kan dat ervoor zorgen dat je baardharen afbreken of uitvallen. Dus wees geduldig, dan komt alles goed!

Producten

Zoals je hebt kunnen lezen, is baardverzorging heel belangrijk. Op de website van Barbaric vind je verschillende baard verzorgingsproducten die ervoor zorgen dat jouw baard er gezond en verzorgd uitziet. Denk bijvoorbeeld aan baardshampoo, baardolie en baardbalsem. Allemaal producten die ervoor zorgen dat jouw baard in topconditie blijft! Bekijk snel ons assortiment en bestel gemakkelijk online!