WV-Olympia
Image default
Beauty en verzorging

Hair extensions

Met hair extensions creëer je jouw ideale kapsel!

Niet iedereen heeft de haardos die zij zichzelf wenst. Vaak vinden mensen hun haar te dun of is het futloos. Het kan diverse oorzaken hebben waarom mensen niet tevreden zijn over hun haar.  Toch willen deze mensen ook graag een mooie volle bos met haar, maar extra haar krijg je er niet zomaar bij getoverd.Het is natuurlijk vervelend om niet lekker in je vel te zitten en niet tevreden te zijn over je haar. Om toch een mooie grote bos haar te kunnen creëren en iets tegen je dunne bos te doen zijn er tegenwoordig hairextensions op de markt.

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions zijn eigenlijk stukjes haar die zorgen voor de verlenging van je haar. Heel simpel vertaald betekent het woord hairextensions ook: “ haarverlenging”. Het is een manier om een vollere bos haar te creëren. Dit kun je prima doen met hairextensions en de bos haar van jouw dromen creëren.

Soorten hairextensions

 Hairextensions zijn er in vele kleuren, maten, soorten en stijlen. Je hebt hairextensions die je vastmaakt met tape onder je haar. Je kunt ook kiezen voor hairextensions die je vastmaakt met een clip of hair extensions die je met een soort lijm (wax) op je hoofdhuid kunt plakken. Er zijn ook nog verschillen in het haar tussen de hairextensions zoals: synthetisch haar, 100% natuurlijk haar, dik haar, dun haar, krullend haar, kroes en stijl haar. De keuze aan hairextensions is dus heel erg breed.

 

Wanneer neem je hairextensions?

Er zijn diverse redenen om  voor hairextensions te kiezen.

Mensen nemen hairextensions als:

  • ze een vollere bos haar willen;
  • ze langer haar willen;
  • ze hun haar willen versieren;
  • ze kale plekken of littekens willen maskeren;
  • ze het haar een modieuze kleur willen geven zonder het te verven;
  • ze het haar op sommige plaatsen een andere structuur willen geven.

 

Belangrijk om te weten bij de aanbreng van hairextensions

Wanneer je kiest voor hairextensions is het van belang dat je weet wat voor soort hairextensions je wilt. Kies je ervoor om je haar te verlengen met de clip variant dan kun je dit vrij eenvoudig zelf, maar kies je voor een van de andere methoden dan is het aan te raden om hulp in te schakelen.

 

Bij OxY Extensions kun je alle soorten hairextensions aanschaffen. Ook kun je bij ons terecht voor extra informatie of advies. Indien je jouw hairextensions al hebt gevonden kun je deze gewoon bij OxY Extensions bestellen.

 

https://www.oxyextensions.nl/