WV-Olympia
Image default
Eten en drinken

Probleemloos zaalverhuur in Alblasserdam

Als u een feestelijke gelegenheid in de nabije toekomst wilt vieren, dan moet u al zeker eens nadenken over de locatie van dit feest. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Denk zo maar eens aan een feesttent of gewoon thuis op een open plaats. Daarnaast is het ook altijd fijn om te kijken naar een leuke zaal om alle gasten in te verwelkomen. Bij De Krom in Oud-Ablas ontdekt u een zaalverhuur die iedereen in omgeving Alblasserdam en Papendrecht goed zal uitkomen. Op deze locatie zijn zowel grotere als kleinere evenementen helemaal naar wens verlopen en zien ze de klanten altijd op latere momenten terugkomen. Profiteer daarom van deze uitstekende opportuniteit.

Diverse mogelijkheden beschikbaar

Als u voor zaalverhuur bij De Krom in Alblasserdam langsgaat, dan helpen zij u graag verder met advies op maat. Zo kunt u misschien een vergadering willen vastleggen of had u eerder een groter feest willen organiseren voor iemands verjaardag of huwelijksjubileum. Het schilderachtig riviertje de Alblas vormt het decor van deze brasserie, waardoor het een heel geliefde locatie is voor vele mensen in de omgeving. Met verschillende ruimtes van diverse groottes kunnen ze alles aanpassen op basis van de grootte van het gezelschap zodat groepen tussen 25 en 250 mensen telkens in de gepaste ruimte plaatsnemen. Met een verzorgde catering ter plaatse kiest u evenwel uit verschillende arrangementen voor uw gelegenheid. Alles zal tot in de detail goed verzorgd zijn.

Kies voor de vele voordelen

Bij de zaalverhuur van De Krom in Alblasserdam geniet u van vele voordelen. Dus waarom zou u nog verder zoeken naar een andere locatie wanneer deze al perfect voldoet aan al uw verwachtingen? Twijfel daarom niet langer en neem contact op met het personeel van deze brasserie om een datum en tijd vast te leggen. Geef ook door hoeveel gasten u verwacht zodat zij alvast de ruimte die het meest geschikt is hiervoor, reserveren.

https://www.dekromoudalblas.nl/