WV-Olympia
Image default
Banen en opleidingen

PADI duiken in een moderne duikschool

Ben je op zoek naar een goede duikschool om je duikbrevet te halen? Dan is Duikcentrum de Aalscholvers een goede optie. Dit is een modern duikcentrum, maar wel met ouderwetse service. Voor het personeel van dit duikcentrum zijn normen en waarden namelijk nog steeds van groot belang. Wanneer je een cursus PADI duiken volgt bij een van hun instructeurs, krijg je altijd een persoonlijke benadering. Als je advies wilt in de winkel helpen de medewerkers je bovendien graag verder. Zij vinden het leuk als je hun winkel komt bezoeken. Ook als je thuis via de webshop producten bestelt, kun je ze altijd bellen voor deskundig advies.

Voor iedereen is er een cursus

Duikcentrum de Aalscholvers heeft voor iedere duiker een cursus die hij of zij kan volgen. Van beginnende duiker tot een ervaren duiker. De beginnende duiker kan hier een beginnersopleiding volgen, waarbij je de basisvaardigheden leert. Voor de ervaren duiker heeft deze duikschool ook meerdere duikcursussen. Zo kun je leren om wrakken te verkennen als ‘Wreck Diver’, of hoe je in probleemsituaties moet handelen als ‘Rescue Diver’. Voor de mensen die wel al een duikbrevet en ervaring hebben, maar het door welke reden dan ook een tijd niet gedaan hebben, is er een opfriscursus die ze kunnen volgen. Bij deze cursus worden de kritische skills doorgenomen en is er ruimte om extra vaardigheden te trainen.

Dé duikschool net buiten het centrum van Tilburg

Duikcentrum de Aalscholvers is een duikschool net buiten het centrum van Tilburg, in de buurt van Breda en Den Bosch. Je kunt hier zonder verplichtingen naar binnen lopen om het duikcentrum met eigen ogen te zien en te beoordelen of dit ook bij jou past. Bij Duikcentrum de Aalscholvers combineren ze plezier met de hoogste veiligheidsstandaards. Hierdoor wordt PADI duiken één groot onvergetelijk avontuur. Als je twijfelt of PADI duiken iets voor jou is, dan heb je de mogelijkheid om een proefles te volgen.