WV-Olympia
Gezondheid

Overtijdbehandeling bij ongewenste zwangerschap

Als u zwanger bent, dan kan dit erg fijn zijn. Het kan echter ook dat de zwangerschap als een verrassing kwam en het helemaal niet de bedoeling was. In dit geval twijfelt u misschien of u de zwangerschap wilt doorzetten, of toch kiest voor een overtijdbehandeling om de zwangerschap af te breken. Als u kiest voor het laatste, dan kunt u hiervoor terecht bij Beahuis & Bloemenhove kliniek. In deze abortuskliniek staan specialisten voor u klaar om u te ondersteunen en adviseren. Wij willen u niet alleen goed kunnen behandelen, maar ook een steunpilaar zijn tijdens deze moeilijke periode.

Abortuskliniek Bloemenhove

Bloemenhove abortuskliniek helpt al bijna 50 jaar lang vrouwen en meisjes die onbedoeld zwanger zijn geraakt. Wij begrijpen dat iedereen dit kan overkomen en zullen nooit oordelen over uw situatie. Wel willen we u een oplossing bieden en samen met u kijken naar het beste anticonceptiemiddel, om ongewenste zwangerschap in de toekomst te voorkomen. We doen er daarnaast alles aan om u zich op uw gemak te laten voelen in onze kliniek. Een behandeling neemt niet meer dan een dag in beslag en we willen dat deze dag zo prettig mogelijk verloopt, zodat u met een gerust gevoel weer naar huis kunt.

Afbreken zwangerschap

Er worden bij Bloemenhove kliniek verschillende manieren van abortus plegen gehanteerd. Als de zwangerschap nog niet verder gevorderd is dan 8 weken, kan in de meeste gevallen de abortuspil worden gebruikt. Tot 12 weken wordt gebruik gemaakt van een zuigcurettage en bij zwangerschappen van 13 tot 22 weken is een instrumentele abortus nodig. Afhankelijk van uw situatie kunt u meestal kiezen of u een plaatselijke verdoving wilt, of in slaap wil worden gebracht. Meer informatie over abortus behandelingen vindt u op onze website. Natuurlijk kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

https://www.bloemenhove.nl