WV-Olympia
Auto's en Motoren

Paruzzi is dé expert als het om VW-onderdelen gaat

Volkswagen onderdelen? Vroeger ging je op bezoek bij de dealer in de buurt. Die had in veel gevallen nog wel een aardige voorraad. Helaas is dat nu niet meer het geval. Vooral als je op zoek bent naar klassieke, originele VW onderdelen (Wolfsburg collectie). Bij Paruzzi.com kun je gelukkig wel terecht. Onze collectie houden we continu up-to-date. Zo hebben we een eigen onderdelen lijn en leveren we onderdelen van wel meer dan 250 merken. Heb je, voordat je je bestelling plaatst, nog een (technische) vraag? Laat het ons weten. Ons klantenservice-team is zowel per telefoon als mail te bereiken.

Kijk ook eens op onze site. Daar kun je veel informatie vinden over het opknappen van je luchtgekoelde VW. De Paruzzi magazines bieden ook veel informatie voor iedere doe-het-zelver!
Als je je bestelling liever ophaalt dan laat bezorgen, ben je bij deze uitgenodigd in Yerseke! 

Spijl bus of Kubelwagen? Alle onderdelen vind je online!

Alle mogelijke onderdelen voor je VW, zoals een Kever motor vind je online bij Paruzzi.com. Onze online winkel is 24/7 te raadplegen. De volgende items kunnen wellicht van pas komen: een cilinderkop, een benzinepomp en een turbo lader. Onze vakmensen bouwen sinds 1998 revisiemotoren in eigen beheer. De klanten waarderen het vakmanschap en de service en blijken stuk voor stuk vaste klanten te worden! Naast motoronderdelen kun je bij ons ook terecht voor onder meer remmen, velgen en bumpers. Eigenlijk is het teveel om op te noemen; welke parts voor de klassieke Volkswagen je ook zoekt, je kunt op ons rekenen.

Handig om te weten: als je voor een bedrag van €50 of meer aanschaft, is de bezorging geheel gratis in Nederland of België.

https://www.paruzzi.com/nl/