WV-Olympia
Image default
Eten en drinken

Wees welkom in het gezelligste restaurant van Bergen op Zoom

Als u zoekt naar een gezellig restaurant in Bergen op Zoom, bent u bij Brasserie La Pucelle aan het juiste adres. De combinatie van een sfeervolle locatie, een menukaart die is afgestemd op het seizoen, en een gastvrij onthaal met vriendelijke bediening is genoeg om met zekerheid te stellen dat dit een van de gezelligste restaurants van Bergen op Zoom is. Wilt u heerlijk uit eten, zoekt u naar een plek waar u kunt genieten van een goed verzorgde lunch, of heeft u zin in een goed glas wijn op een mooi terras? Dan bent u van harte welkom bij het gezelligste restaurant in Bergen op Zoom.

Heerlijk uit eten in het Markiezenhof

Goed eten in een sfeervolle omgeving, met professionele bediening: dat zijn de ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagde ervaring. Zoekt u naar een restaurant in Bergen op Zoom waar u kunt genieten van bijzondere streekproducten, dan bent u bij Brasserie La Pucelle op de goede plek. U vindt dit gezellige restaurant in Bergen op Zoom op een wel heel bijzondere plek. Midden in het Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland en een van de bekendste bezienswaardigheden in Bergen op Zoom, is Brasserie La Pucelle gevestigd. Tijdens het dineren geniet u van de pracht en praal van dit unieke en eeuwenoude gebouw. De originele kelder van het paleis is ingericht als bar. Deze kunt u afhuren voor feesten en partijen.

Geniet van de producten van het seizoen

Noord-Brabant staat bekend om het heerlijke eten dat er te vinden is. La Pucelle stemt de kaart af op het seizoen en maakt veel gebruik van Brabantse streekproducten. Hierdoor ervaart u bij dit restaurant echt de smaak van de provincie. De spannende en vaak wisselende kaart wordt gecomplementeerd met een uitgebreide wijnkaart. In dit restaurant kunt u dus echt bourgondisch genieten.