WV-Olympia
Image default
Eten en drinken

Vis in blik is ideaal voor een pasta of salade

Houdt u van kokkerellen en wilt u graag eens iets anders maken? Wat dacht u dan van een pasta of salade met vis uit blik? Deze gerechten zijn eenvoudig te bereiden en zijn bovendien lekker én gezond. Bovendien heeft u keuze uit veel verschillende soorten vis in blik. Denk aan tonijn, zalm en sardines maar ook aan ansjovis, haring en krab. Het bekende merk Deepblue heeft het allemaal. Kies uw favoriete vis of probeer eens een andere variant om een heerlijk gerecht te serveren.

Een verantwoord, duurzaam én gezond product

De vis in blik van Deepblue wordt op een verantwoorde manier gevangen. Vervolgens wordt de vis in de fabriek gesorteerd, schoongemaakt en ingeblikt door gecertificeerde fabrikanten. Dat proces neemt maximaal zestien uur in beslag. Door de snelle verwerking blijven de smaak en de belangrijke voedingsstoffen van de vis goed behouden. Bovendien heeft dit merk duurzaamheid en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Veel vis van dit merk heeft dan ook een keurmerk, zoals het Pole & Line en MSC-certificaat. De tonijnfilet draagt zelfs het Fairtrade-keurmerk, wat laat zien dat Deepblue ook bijdraagt aan eerlijke handel. Door vis in blik van dit merk te kopen, draagt u bij aan al deze verantwoorde initiatieven.

Vis in blik is gezond

Vis in blik past heel goed in een gezond voedingspatroon. Vis bevat namelijk veel goede voedingsstoffen zoals Omega 3-vetzuren en vitamine A, B12 en D. Daarom wordt het ook aanbevolen om minimaal twee keer per week vis te eten. De vis van Deepblue wordt snel verwerkt en ingeblikt, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven. Zo geniet u van gezonde voeding.

Koop nu bij uw lokale supermarkt

De vis in blik van Deepblue merk koopt u gewoon bij uw vertrouwde supermarkt. Vrijwel iedere supermarkt in Nederland verkoopt namelijk producten van dit merk. Koop dus een paar blikjes en bereid eenvoudig heerlijke gerechten met deze lekkere vis!

https://deepblue.nu/