WV-Olympia
Image default
Sport

Dankzij Fox hengelsport geniet u nog meer van uw hobby

Met de hoge kwaliteit producten van Fox hengelsport geniet u nog meer van het sportvissen. Als u gaat vissen, wilt u natuurlijk de kans op succes zo groot mogelijk maken. Dat doet u door materialen te gebruiken die qua kwaliteit garant staan voor langdurig plezier als u aan het water zit. Met een goede hengel en toebehoren is de kans op succes immers een stuk groter. Wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Gebruik dan Fox beetmelders die u vindt bij Eurotackle. Dit zijn handige apparaten die u aan de dobber bevestigt. Zodra deze onder water verdwijnt omdat een vis in uw aas hapt, gaat er een alarm af. Zo hoeft u niet voortdurend gefocust te zijn op de dobber.

Vissen met meerdere lijnen wordt kinderspel

Van Fox hengelsport onderdelen zijn Fox beetmelders bij Eurotackle verkrijgbaar. Hiermee kunt u verschillende vislijnen in de gaten houden. Veel sportvissers gebruiken meerdere hengels tegelijk en dan is het soms lastig om daar tegelijk op te letten. Als u gebruikmaakt van Fox beetmelders, krijgt u keurig een seintje als een vis hapt, zodat u de desbetreffende lijn meteen binnen kunt halen. De beetmelder werkt op afstand en hoeft dus niet rechtstreeks in verbinding te staan met de hengel. Fox hengelsport producten blinken uit in kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn om die reden erg populair onder sportvissers.

Sportvisbenodigdheden bestelt u nu ook heel gemakkelijk online

Natuurlijk is het leuk om een winkel voor sportvissen te bezoeken om nieuwe spullen uit te zoeken. Daarom heeft Eurotackle ook een fysieke winkel in Nederland. Maar als u hiervoor niet de gelegenheid heeft, dan kunt u Fox hengelsport artikelen zoals Fox beetmelders ook heel gemakkelijk online bestellen in de webshop. U krijgt uw bestelling dan binnen enkele dagen thuis gestuurd. Heeft u advies nodig over uw aankoop, dan kunt u hiervoor contact opnemen met de zeer deskundige klantenservice.