WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw naaimachine bij de grootste naaimachinehandel van Nederland kopen

Wanneer u een naaimachine wilt kopen, kunt u uitstekend terecht bij Ricken’s Naaimachinehandel. Als grootste naaimachinehandel van Nederland en met meer dan 80 jaar ervaring, vindt u hier altijd een geschikt product. In Schoonhoven, Gouda, Tilburg, Etten-Leur, Alphen a/d Rijn en Urk kunt u terecht voor een groot aanbod aan naaimachines en deskundig advies. U heeft een ruime keuze uit het grote aantal naaimachines van diverse topmerken, waaronder Janome, Brother en Elna. Hier zult u gegarandeerd een naaimachine kopen die helemaal bij uw wensen past. Naaimachines tegen een scherpe prijs en van de beste kwaliteit, dat wilt u toch ook?

Keuze uit diverse modellen

Bent u benieuwd welke naaimachine volledig naar uw wens is? U heeft de keuze uit diverse modellen. Wilt u een machine die licht van gewicht is, zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen? Kies dan de Janome IT 1030 met 5 knoopgaten. Hier kunt u 30 steken mee uitvoeren. Met een snelheidsregelaar, een draadinsteker en een extra hoge naaivoethoogte is dit een ideale machine om mee te nemen naar bijvoorbeeld een workshop. Wilt u graag meer steken uitvoeren? Kies dan de Brother Innov-is 550. Met een automatische draadspanning en een zijwaartse doorvoer, is dit de ideale naaimachine hiervoor.

Voordelig en eenvoudig uw nieuwe naaimachine kopen

Bij Ricken’s Naaimachinehandel kunt u gemakkelijk online uw nieuwe naaimachine kopen. Bepaal welk model naar uw wens is en wat u ervan verwacht. Heeft u de juiste keuze gemaakt? Dan bestelt u eenvoudig online. Wilt u liever in de winkel langskomen? Bezoek dan een van de vestigingen. Hier helpen de medewerkers u graag verder met het kopen van een naaimachine. In de winkels vindt u ook een zeer uitgebreid assortiment aan fournituren, handwerkstoffen en handwerkartikelen. Wilt u op de hoogte blijven van de producten en diensten? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

https://www.ricken.nl/