WV-Olympia
Image default
Hobby en vrije tijd

De Thule Coaster XT is de perfecte aanwinst voor een comfortabele fiets- of wandeltocht

Bent u op zoek naar een stevige en comfortabele fietskar waarmee u op een ideale manier uw kind in kunt vervoeren? Kies dan voor de Thule Coaster XT. Deze fietskar is een echte aanwinst wanneer u vaak eropuit gaat met uw kinderen. Dit is zeker het geval wanneer u ook graag voldoende spullen mee wilt nemen. U wilt natuurlijk dat dit efficiënt en veilig kan, zonder al te veel hinder bij het voortbewegen van uw fiets en de fietskar. De Thule Coaster XT biedt al deze mogelijkheden. Bovendien is deze fietskar multifunctioneel; hij is heel gemakkelijk om te vormen tot een wandelwagen nadat u de fiets heeft weggezet. Zo bent u niet gebonden aan alleen de fiets en neemt u altijd en overal de fietskar mee. U hoeft hem dus niet achter te laten bij de fiets en uw kind kan tijdens de wandeling net zo comfortabel genieten van de natuur en de buitenlucht.

De eigenschappen van de Thule Coaster XT

De Thule Coaster XT, met plaats voor twee kinderen, is niet alleen een hele comfortabele, maar ook duurzame fietskar. Wanneer u deze aanschaft, weet u zeker dat u nog een lange tijd kunt profiteren van fijne fiets- en wandeltochten met uw kind of kinderen. Omdat hij een licht gewicht heeft, is het geen zware klus om hem voort te bewegen. Bovendien wordt de Thule Coaster XT geleverd inclusief fietstrailer- en wandelkit. U bevestigt de fietskar heel stevig aan de fiets met behulp van Thules gepatenteerde ezHitch™. Bergt u de fietskar op? Dan kunt u heel eenvoudig de wielen erin opslaan. Zo neemt de Thule Coaster XT weinig ruimte in in bijvoorbeeld de auto of garage.

Bestel nu uw product online

U schaft de Thule Coaster XT voor een scherpe prijs aan in de webshop van ActiveStyle. Hierbij kunt u ook eventueel de gewenste accessoires bestellen. Bestelt u op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan verzendt ActiveStyle nog dezelfde dag jouw product(en). Langskomen in hun winkel in Mierlo is natuurlijk ook een optie. Zo kunt u de producten met eigen ogen bekijken voordat u overgaat tot aankoop.

https://activestyle.eu/nl/