WV-Olympia
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed zonder zorgen

Zou u ook willen investeren in vastgoed op een vakantiepark? Er zijn dan verschillende mogelijkheden. Of u nu in een vastgoedfonds wilt investeren of echt zelf een woning wilt kopen om hier geld mee op te halen. Particulier beleggen in vastgoed kan op verschillende manieren. Deze verschillende manieren hebben hun eigen tijdspanne. Toch brengt het investeren in vastgoed ook risico’s met zich mee. Gelukkig kan particulier beleggen in vastgoed ook op een veilige manier. Met Center Parcs Vastgoed kan dit op deze manier. Zo kunt u op een veilige manier inkomsten genereren uit een investering. Dit is ook nog eens heel eenvoudig, u hoeft er weinig voor te doen.

Investeren in vastgoed kan veilig met een vakantiewoning

Vaak is het investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed een veilige investering. Het is ook nog eens heel simpel: u koopt een vakantiewoning en verhuurt deze vervolgens aan Center Parcs Vastgoed. U begint met een huurovereenkomst van meestal 15 jaar, welke gewoonlijk per 5 jaar wordt verlengd. U kunt dan kiezen uit twee veilige opties. Wel krijgt u altijd een rendement van 5%, dat ieder kwartaal wordt uitgekeerd. De omzet kan wel steeds wisselen. U krijgt wel een rendement van minimaal 3% en ook een gedeelte van de jaaromzet.

Gegarandeerd inkomsten door in vastgoed te investeren

Wanneer u particulier gaat beleggen in vastgoed haalt u hier gegarandeerd inkomsten uit. Hierbij maakt het niet uit of de woning daadwerkelijk verhuurd wordt. U hoeft ook geen kosten te betalen voor bijvoorbeeld gas, water en licht. Mede hierdoor weet u van tevoren al wat uw investering ongeveer gaat opleveren. In de afgelopen vijftig jaar gingen veel mensen u al voor bij het investeren in vastgoed via Center Parcs Vastgoed. Dit deden mensen zowel op particuliere als zakelijke basis. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de specialisten van deze vastgoedinvesteerder.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl