WV-Olympia
Image default
Eten en drinken

Een idyllisch restaurant in de regio Alblasserdam

Wilt u romantisch uit eten met z’n tweeën of juist met een groep vrienden lekker een avondje bijkletsen en heerlijk dineren in een restaurant vlak bij Alblasserdam? Voor elke gelegenheid bent u bij restaurant De Krom aan het juiste adres. Dit sfeervolle pand bestaat al sinds 1861. De Krom is een à la carte-restaurant met eersteklas gerechten met vlees, vis of pasta. De uitstekende chef-kok maakt veel gebruik van seizoensproducten. Het is een ideaal adres voor vlees- en visliefhebbers maar ook voor vegetariërs is er een ruime keuze. Overtuig uzelf en kom genieten in restaurant De Krom bij Alblasserdam.

Genieten van goed en lekker eten

Bij Restaurant De Krom in de buurt van Alblasserdam ligt de focus op gezellig en vooral lekker eten en drinken. Dát is wat het team u wilt bieden, zodat u de tijd even kunt vergeten en met een glimlach naar huis gaat! Genieten van goed gezelschap onder het genot van goed eten is uiterst belangrijk. Bij De Krom krijgt u de lekkerste gerechten geserveerd. Alle sauzen worden zelfgemaakt en de kaart bevat veel seizoensproducten. Daarnaast bestaat de menukaart uit gevarieerd fingerfood voor wie minder uitgebreid maar wel smaakvol wilt eten. Ook aan de kleine gasten is gedacht: er zijn speciale kindermenu’s. Kortom, iedereen die van lekker eten houdt, kan terecht in restaurant De Krom. Kom snel eens langs en laat u verwennen en verrassen!

Organiseer uw diner, borrel of vergadering bij dit restaurant

Wilt u met een grote groep mensen komen eten? Geen probleem! In de zaal van het restaurant zijn diverse mogelijkheden. Komt u bijvoorbeeld met een gezelschap tussen de 10 en 19 personen? Dan kunt u in deze zaal dineren en gebruikmaken van onze keuzemenu. Ook voor een vergadering of bedrijfsborrel bent u bij dit restaurant nabij Alblasserdam aan het juiste adres. U kunt gebruikmaken van een beamer, scherm en een geluidsinstallatie met microfoon. Het restaurant beschikt daarnaast over een grote, gratis parkeerplaats. Bovendien kunt u één of meerdere sloepen huren, heerlijk om na een dag vergaderen even lekker uw hoofd leeg te maken op het water! Neem voor meer informatie telefonisch contact op.