WV-Olympia
Image default
Bedrijven

Beveiligingscamera’s voor thuis

In de huidige dag is het verstandig je huis niet alleen te beveiligen met sloten of een alarmsysteem, maar ook met camera’s. De inbrekers worden steeds brutaler en breken huizen op die op slot zijn. Met een beveiligingscamera kun je precies zien wie de dader is en wat er is meegenomen. Dat is natuurlijk wel in het meest negatieve scenario. Het mooie van beveiligingscamera’s is dat ze een afschrikkende functie hebben; wanneer de inbrekers de camera’s zien hangen, zullen ze veel liever naar een ander huis gaan. De inbreker bekijken namelijk eerst het huis goed van buiten en kunnen dan al zien of het geschikt is om in te breken.

Camera’s met live connectie naar je smartphone worden steeds goedkoper en makkelijker in gebruik. Tegenwoordig is het erg eenvoudig om op een mobiele telefoon of een tablet de beelden van de beveiligingscamera live te ontvangen. Een moderne smartphone kan dankzij een app VMeye+ eenvoudig verbinding maken met de recorders. Dit is mogelijk bij de iPhone en bij de Android toestellen. De voordelen hiervan zijn duidelijk; het biedt u de mogelijkheid om binnen een enkele seconde mee te kijken in uw huis of bedrijf. Waar u ook bent ter wereld. En wat als het alarm afgaat? Dan kunt u heel gemakkelijk in de app zien wat er aan de hand is. Het gebruik van de app VMeye+ kan op een tablet ook heel handig zijn. Vooral wanner u in de avonduren op de bank zit. In bedrijfssituaties kunt u bijvoorbeeld ook zien wie er voor de deur staat wanneer u in het magazijn aan het werk bent. Er zijn vele praktische toepassingen te bedenken voor de camera’s.

Om de verbinding tussen de mobiele apparaten en camera’s te activeren zijn een aantal instellingen nodig. Kijk voor meer informatie en het assortiment aan IP camera en overige camera’s op onlinecamerashop.nl.