WV-Olympia
Image default
Eten en drinken

Catering aan huis in de omgeving van Antwerpen

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of een trouwfeest? Wat dacht u ervan om de catering in de omgeving van Antwerpen uit handen te geven aan een specialist. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het eten en genieten uw gasten van heerlijk eten met de lekkerste wijnen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van uw feest. Van kleine hapjes tot grote gerechten en van een buffet tot verschillende desserts. Werkelijk alles is mogelijk bij het cateringbedrijf uit de omgeving van Antwerpen. Maak uw wensen kenbaar en u geniet binnenkort van heerlijke gerechten en dranken.

Waar bestaat de catering in de omgeving van Antwerpen uit?

Wanneer u kiest voor catering in de omgeving van Antwerpen, dan heeft u keuze uit verschillende arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een walking dinner. Hier geniet u van diverse hapjes. Zowel vlees, vis en vegetarische gerechten komen voorbij. De kelners van JÖRD lopen zo’n zes keer rond met diverse hapjes. Uiteraard kunt u deze rondes ook uitbreiden. Een andere optie is een buffet. U start met aperitiefhapjes waarna er diverse gerechten geserveerd worden. Of kiest u liever voor een driegangenmenu? Ook dat is mogelijk. Zijn er kinderen aanwezig? Kies dan voor een van de kindermenu’s.

Een catering bedrijf uit de omgeving van Antwerpen dat inspeelt op het seizoen

Vers en van hoge kwaliteit. Zo mag u de gerechten van het catering bedrijf uit Antwerpen wel noemen. Dit bedrijf speelt in op het seizoen. Is het herfst? Dan zult u bijvoorbeeld pompoengerechten zien. Is het zomer? Dan komen de asperges boven tafel. Maak kennis met de seizoensproducten en laat u verrassen. Wat u ook binnenkort te vieren heeft, u maakt het feest af door te kiezen voor de catering van het bedrijf uit de omgeving van Antwerpen.